Udsnit i medlemskartoteket - WinKAS A/S

Udsnit i medlemskartoteket.

Udsnittene i medlemskartoteket er faste søgninger, hvor du har mulighed for at vedligeholde en række søgninger i medlemskartoteket som du ofte benytter.

I menúen er der et dropdown felt, hvor du kan se dine oprettede udsnit og blot vælge en sådan for at aktivere søgningen.

Hvis du istedet ønsker at vedligeholde et udsnit, så skal du klikke på den lille “Tragt”, som findes til højre for dropdown feltet.

Vælge et eksisterende

Når der vælges et eksisterende udsnit, så vil søgningen blive gennemført øjeblikkeligt og alle medlemmer, som positivt ligger inde for søge kriterierne vil blive vist.

Oprette og redigere et udsnit

Når der klikkes på den lille trakt, så vil nedenstående skærmbillede komme frem,

Sorter efter

Her er der mulighed for at vælge et felt i medlemskartoteket, som skal være det felt som der sorteres efter (Alfanumerisk sortering)

Retning

Når en sortering er valgt, så er der ved dette felt muligt at vælge om der ønskes en stigende eller en faldende sortering. Det er normale er en stigende (A -> Å)

Filter kriterier

Der er 2 felter til at indsætte søge kriterier i og det er vigtigt at forstå at det første felt vil kræve at “alle” kriterier er opfyldt før et medlem bliver medtaget.

Felt nr. 2 kræver blot at “mindst et” af kriterierne er opfyldt.

 

Fanen “Grupper & Roller”

På denne fane er det muligt at tilknytte en “Grupper & roller” til udsnittet. Dette betyder at alle de medlemmer, som også er tilknyttet de valgte grupper vil kunne se udsnittet ved login på hjemmesiden.

Fanen “Administrator”

På denne fane er det muligt at tilknytte en eller flere medlemmer til udsnittet. Dette betyder at alle de medlemmer, som er tilknyttet vil kunne se udsnittet ved login på hjemmesiden, samt administrere listen her.

 

Beautiful amazing hair, my husband absolutely loved them I would highly recommend them im one that lace wigs to say these are one of the best ones I have came across. It looks very natural, I absolutely love it. I would recommend to lace wigs who like full hair. I have purchased multiple lace wigs both synthetic and real and human hair extensions to this one. I can even bring myself to purchase any other brand or from any other source now because I love this one so much. Color is true to picture and it blends in with my hair perfectly, but there is a lot of lace wigs uk attached.