Udskiftning af udvalgte betalingsterminaler

Som du nok har lagt mærke til, er vi blevet Nets-certificeret i forhold til de nye regler, som træder i kraft senest 1. januar 2014.

Dette betyder at selve WinKAS Pro og betalingssoftware hertil, er blevet certificeret. Nets og de internationale kortselskaber har pga. skærpede sikkerhedskrav valgt, at også terminalerne skal opgraderes.

Læs mere om de nye sikkerhedskrav her

Begrundelsen

Det skal også fremover være sikkert at bruge sit betalingskort i betalingsterminaler. Derfor skal en række chip-betalingsterminaler udskiftes inden 1. januar 2014. Det drejer sig om de terminaler, der ikke lever op til de såkaldte Payment Card Industry PIN Entry Device (PCI-PED)-krav, som de internationale kortselskaber har fastlagt. I Danmark vil det primært handle om terminaler anskaffet før 2008, men også et begrænset antal terminaler solgt senere kan være omfattet.

Terminalernes sikkerhed skal opdateres for at sikre, at de til stadighed er rustet til at imødegå risikoen for svindel og misbrug. Ovenstående krav er fastlagt for Dankortet og afstemt med krav fra de internationale kortselskaber (Mastercard og Visa).

Hvilke terminaler skal udskiftes?

dkterminalHos WinKAS har vi altid solgt den “gode gamle” rød-sorte Flexiterminal. Den er solgt i 2 udgaver:

  • Med gummitaster (den “gamle” version)
  • Med lys i tasterne (PCI-godkendt terminal)

Hvis din terminal er af den gamle model med gummitaster (se billedet), skal den udskiftes inden d. 1. januar 2014.

Kontakt vores salgsafdeling og få en snak om mulighederne for udskiftning af din gamle terminal.