Kom godt i gang med NemHandel

nemhandelDu vil ikke blive den første — og helt sikkert heller ikke den sidste.

Vi har nu haft en række af vores kunder i gang med WinKAS NemHandel i ca. et år, og vi ser nu hvilke store besparelser, der er hos disse kunder. Det er fantastisk at se hvor nemt det egentlig er.

Vi hjælper jo gerne

Vi er selvfølgelig klar over, at det kan være svært at sætte sig ind i håndtering af LRA (Medarbejdersignaturer) og selv være den som igangsætter hele processen.

Hos WinKAS er vi altid klar til at give en hjælpende hånd, når du skal i gang. Du kan kontakte vores supportafdeling eller en af vores konsulenter.

NemHandel-fakta

NemHandel er en teknologi, som gør det muligt at sende forretningsdokumenter nemt og sikkert via internettet, og som samtidig sikrer, at dokumenterne kan læses af modtagerens it-systemer. Dokumenterne sendes krypteret, og man modtager en kvittering, når dokumenterne er nået frem. Læs spørgsmål og svar på NemHandels officielle hjemmeside.

Den juridiske ramme omkring NemHandel er Momsbekendtgørelsen og bekendtgørelsen om, at alle leverandører til det offentlige skal kunne understøtte NemHandel pr. 1. maj 2011.

NemHandel og WinKAS Pro


WinKAS Pro – NemHandel – Afsendelse af faktura


WinKAS Pro – NemHandel – Modtagelse af faktura