Integritetskontrol

integritetSikke et svært ord… og hvad pokker har det med WinKAS Pro-systemet at gøre?

Ordet integritet benyttes i rigtig mange sammenhænge, fx “Genets integritet”, “individets integritet”, osv. og betyder helt konkret “En gennemgang af konstruktionen”.

WinKAS Pro har faktisk et menupunkt, som hedder Kontroller integritet. Punktet er oprettet som en del af vores “Hjælp til selvhjælp”-koncept.

Hardware og programmører

Vi brugere af solid og stabil software som WinKAS Pro, har sikkert alle oplevet, at en computer kan bryde sammen eller måske, at en programmør er brudt sammen (forhåbentlig ikke alvorligt).

I begge tilfælde kan der opstå nogle dårlige referencer mellem softwaresystemet og databasen, som uanset årsag skal fjernes eller genopbygges.

Et eksempel kunne være en masse bogførte posteringer, som alle refererer til en konto, som ikke længere eksisterer i kontoplanen. Dette er dårlig integritet.

Vi anbefaler

Vi anbefaler, at du afvikler en “Kontroller integritet”-kørsel, for at sikre dig, at alt er ok i dit system. Dette er blot en ekstra kontrol, som er med til at sikre at der ikke er nogle problemer i det underliggende databasesystem.


WinKAS Pro – Integritet i Finans