Husker du også tillægskoderne? - WinKAS A/S

Husker du også tillægskoderne?

tillagAt sætte sig ind i de mange forskellige typer af tillæg, som en erhvervsdrivende skal håndtere kan være meget svært.

Der er ingen tvivl om, at de fleste har prøvet at ærgre sig over, at have glemt at tilføje forskellige tillæg på en faktura. Den eneste, som taber i denne situation er “DIG”.

I WinKAS Pro systemet har vi indbygget et tillægskartotek, som kan håndtere alle typer af tillæg og afgifter i forbindelse med fakturering. Det eneste du skal gøre er blot at indtaste de forskellige tillægstyper og herefter angive på en given vare (i varekartoteket), om denne udløser et af disse tillæg.

Du har mulighed for at angive, om et tillæg skal beregnes ud fra en procent af salgsprisen eller om det er en fast pris. Samtidig kan du opsætte en finanskonto til håndtering af den ekstra indtægt, således at du hele tiden har styr på, hvor meget der alene er indgået via tillæg og afgifter.

Hvis du glemmer, så hjælper WinKAS dig med at huske.
Beautiful amazing hair, my husband absolutely loved them I would highly recommend them im one that lace wigs to say these are one of the best ones I have came across. It looks very natural, I absolutely love it. I would recommend to lace wigs who like full hair. I have purchased multiple lace wigs both synthetic and real and human hair extensions to this one. I can even bring myself to purchase any other brand or from any other source now because I love this one so much. Color is true to picture and it blends in with my hair perfectly, but there is a lot of lace wigs uk attached.