Tips & Tricks Archive - WinKAS A/S

Tips & Tricks


Mulige genvejstaster i WinKAS Air
Vi tilbyder at man igennem WinKAS kan sende mails fra sin egen mail adresse og vi har fået nogle henvendelser omkring mails der aldrig kommer frem.
Du kan importere medlemmer eller kunder fra en tekst-fil til din WinKAS Pro
Til de foreninger der stadig ikke er kommet igang med at benytte Kommunikator til aktivitetsregistering, har vi her lavet en vejledning til hvordan I hurtigt og nemt kommer igang.
Du har selv mulighed for at tilføje og gruppere genveje til funktioner, du har brug for. Øverst i WinKAS Pro 5 finder du båndet, som indholder knapper til at åbne ofte benyttede funktioner.
WinKAS Pros medlemskontingent kan hjælpe med at gøre opkrævningen af kontingent lettere.
Alle fodbold klubber skal senest d. 31-12-2013 aflevere deres data elektronisk til DBU via systemet KlubOffice. I den forbindelse har KlubOffice stillet to typer af import til rådighed for alle klubber i Danmark.
Med “produkt info” systemet kan du designe et lækkert design som passer til din forretning, hvor du selv styrer papirstørrelse, grafisk indhold og en lang række informationer direkte fra varekartoteket.
Det har vist sig, at nogle kunder er i tvivl om, hvordan danner sådan en sikkerhedskopi. Vi har derfor beskrevet fremgangsmåden her: