Om WinKAS - WinKAS A/S

Om WinKAS

WinKAS har siden 1995 været et aktivt udviklingshus placeret i det jyske, hvorfra både udvikling og kundesupport stadig foregår. WinKAS´salgs- og konsulenttjenester fungerer som satellitfunktioner, fordelt i forskellige regioner i Danmark for at dække behovet for nærkontakt.

WinKAS A/S har altid fungeret som en stabil medspiller i foreningsverdenen og har med sine mange år på markedet en markant viden og forståelse for behov, trends og strømninger i branchen.

I 2002 trådte WinKAS A/S ind på det danske erhvervsmarked med en stærk detailløsning, som i dag er i drift hos en lang række butikker og kæder. Denne løsning fortsætter i 2016 i søsterselskabet CRS.

I 2005 så de første organisationsløsninger dagens lys. Disse er siden hen blevet en stor succes på grund af WinKAS innovative teknologi til udveksling af data mellem flere interessenter. Organisationsløsningen er også videreudviklet til en større kommunikationsløsning under navnet Den Kommunale Foreningsløsning, hvor hundredevis af systemer kan spille sammen i et interaktivt netværk af data og forståelse.

Som en naturlig del af fremgangen fusionerede WinKAS A/S i 2011 med MB-Gruppen og blev derved en del af en større it-familie, hvor synergien mellem flere af gruppens medlemmer er en vigtig brik – som fælles leverandør til kommunerne i Danmark.

Beautiful amazing hair, my husband absolutely loved them I would highly recommend them im one that lace wigs to say these are one of the best ones I have came across. It looks very natural, I absolutely love it. I would recommend to lace wigs who like full hair. I have purchased multiple lace wigs both synthetic and real and human hair extensions to this one. I can even bring myself to purchase any other brand or from any other source now because I love this one so much. Color is true to picture and it blends in with my hair perfectly, but there is a lot of lace wigs uk attached.