WinKAS Kundecase - Land of Hope - WinKAS A/S

WinKAS leverer Organisations-løsning til Land of Hope

WinKAS samarbejder med Land of Hope på levering af en platform hvor Land of Hope kan styre deres medlemmer, donationer og internationale aktiviteter.

Udfordringen 

Land of Hopes organisation vækstede fra starten til højder som grundlægger Anja Lovén Ringgren ikke havde turdet håbe på. Den store succes medførte et behov for et administrativt system til at kunne understøtte organisationen, på både kort og lang sigt.

Land of Hope stillede derfor en lang række krav i forhold til deres behov om at kunne håndtere medlemmer, finanssystem, medlemsportal, donationer og meget andet.

Vi valgte WinKAS’ organisationsløsning, da de kan opfylde alle de krav, vi har til vores administrationssystem, og desuden er WinKAS yderst lydhør overfor vores ønsker og behov

Anja Lovén Ringgren

CEO og grundlægger af Land of Hope

 

 

Løsningen

Land of Hope valgte WinKAS’ Organisationsløsning til at understøtte alle deres aktiviteter, og ikke mindst, til at sikre Land of Hopes fortsatte udvikling i ind- og udland.

Land of Hope benytter sig af alle løsningens funktioner som er inddelt i de nedenstående moduler:

 • Regnskab & Finans
  • Regnskabssystem med finans, bogholder, regnskab, budget
 • Medlemsstyring
  • Avanceret modul til medlemskab og donationer, med automatisk træk og bogføring via betalingskort, avanceret medlemshistorikker, medlemsliste mfl.
 • Donationsmodul
  • Indbygget donationsmodul med automatisk indberetning til SKAT.
  • Medlemmerne kan selv fastsætte gavebeløb, medlemsskab mv.
 • Betalinger
  • Integrationer til betalings-gateway/indløser – PayPal, Quick Pay og NETS
  • Tilmelde betalingskort, ændre på betalingsfrekvenser mv.
 • Selvbetjeningsportal
  • Portal for tilmelding af nye medlemmer, salg af medlemsskab, donationer og meget mere.
  • Medlemmer kan bl.a. selv rette i egne oplysninger, rette betalingskortoplysninger mv.
  • Portalen håndterer flere sprog, samt integreres med Land of Hopes hjemmeside
  • Eventstyring – der kan oprettes donationer på særskilte events

Gevinster ved WinKAS

Én af de helt store gevinster vi har opnået ved at bruge WinKAS som samarbejdspartner er, at vi får understøttet vores daglige opgaver igennem WinKAS. Vi har fået hele vores virksomhed samlet i ét system hvor vi altid har overblik over bl.a. vores medlemmer, donorer, indsamlinger og bogholderi.

Vi har fået mulighed for at kunne bruge vores medlemsdata mere aktivt, og samtidig har vi kunnet imødekomme de nye retningslinjer med GDPR.

En anden stor gevinst for os er, at vi har kunnet skalere vores organisation med WinKAS i ryggen. Tidligere sad vi mere eller mindre manuelt og oprettede vores medlemmer, men sammen med WinKAS har vi fået udviklet en ”Selvbetjeningsportal” hvor det hele foregår automatisk. Denne har vi sidenhen fået videreudviklet til en engelsk version, således den kan understøtte, at vi kan eskalere internationalt.

Det er helt sikkert et stort plus, når vi ønsker at eskalere, at vi har en fleksibel samarbejdspartner i WinKAS, hvor vi har mulighed for at få udviklet nogle unikke løsninger, som kan understøtte denne vækst.

Teresa Plejdrup Christensen

Digital Marketing Manager

”Hos Land of Hope er vi rigtig glade for WinKAS. Løsningen fungerer rigtig godt, og understøtter fuldt ud vores behov, og vores udvikling.

Vi har hele tiden nye idéer i støbeskeen, og der er WinKAS gode til at gennemskue vores behov og komme med løsninger som understøtter vores tiltag.

Vi har en rigtig gode dialog med folkene hos WinKAS, og vi oplever at tingene altid bliver undersøgt grundigt på forhånd, og vi bliver mødt professionelt og med et højt fagligt niveau.”

Tina Ringgren Lovén

Vice President

Vil du læse mere om WinKAS Organisation – Klik her