WinKAS Kundecase - Danske Tursejlere - WinKAS A/S

WinKAS leverer Organisations-løsning til Danske Tursejlere

WinKAS samarbejder med Danske Tursejlere på levering af en IT-platform til medlemsadministration og økonomistyring.

Udfordringen

Danske Tursejlere blev etableret i 1992, og har igennem årerne benyttet sig af flere forskellige IT-systemer – senest Microsoft C5.

Udfordringen var at C5 stod overfor en udfasning, og på den måde blev Danske Tursejlere nødsaget til at se sig omkring efter en ny løsning. Blikket var rettet mod et nyt system som skulle være tidssvarende, og være i stand til at understøtte og tilpasses til Danske Tursejlere – ikke omvendt.

De stillede derfor en lang række krav i forhold til deres behov om at kunne håndtere medlemmer, finanssystem, medlemsportal, og meget andet.

Der findes en række leverandører på markedet, men da de kendte andre organisationer som brugte WinKAS – og var tilfredse med det, så faldt valget på en WinKAS Organisationsløsning.

Vi valgte WinKAS’ organisationsløsning, da de kan opfylde alle de krav, vi har til vores administrationssystem, og desuden er WinKAS yderst lydhør overfor vores ønsker og behov

Leif Nielsen

Forretningsfører, Danske Tursejlere

Løsningen

Danske Tursejlere valgte WinKAS’ Organisationsløsning til at understøtte alle deres aktiviteter, og ikke mindst, til at sikre deres fortsatte udvikling.

De benytter sig af følgende funktioner som er inddelt i de nedenstående moduler:

 • Regnskab & Finans
  • Regnskabssystem med finans, bogholder, regnskab, budget
 • Medlemsstyring
  • Avanceret modul til medlemskab, opkrævning via Betalings Service, bogføring avanceret medlemshistorikker, medlemsliste mfl.
 • Betalinger
  • Integrationer til betalings-gateway/indløser – PayPal, Quick Pay og NETS
 • Selvbetjeningsportal
  • Portal for tilmelding af nye medlemmer, salg af medlemskab, og forsikringer med udgangspunkt i bådstørrelse og meget mere.
  • Medlemmer kan bl.a. selv rette i egne oplysninger, forsikringsstyring mv.
  • Portalen integreres med Danske Tursejlere hjemmeside

Gevinster ved WinKAS

Én af de helt store gevinster vi har opnået ved at bruge WinKAS som samarbejdspartner er, at vi får understøttet vores daglige opgaver igennem WinKAS. Vi har fået hele vores virksomhed samlet i ét system hvor vi altid har overblik over bl.a. vores medlemmer og bogholderi.

Vi har fået mulighed for at kunne bruge vores medlemsdata mere aktivt, da vi har en masse muligheder for at udtrække netop de lister og rapporter vi har brug for. Dette er vigtigt for os da kompleksiteten mellem vores mere end 13.000 medlemmer er meget stor.

En anden stor fordel ved WinKAS er at systemet altid er opdateret og fuldt supporteret. Vi har altid mulighed for at tale med en medarbejder, og vi møder stor fleksibilitet og åbenhed hvis vi har behov for at få udviklet nogle specielle ønsker for at understøtte vores vækst eller behov.”

Leif Nielsen

Forretningsfører, Danske Tursejlere

Vil du prøve WinKAS Air – prøv 30 dage gratis lige her.