WinKAS Air og Internet Explorer 11 - WinKAS A/S

WinKAS Air og Internet Explorer 11

I 2015 frigav Microsoft browseren ”Edge” som erstatning for ”Internet Explore” (IE). Siden da har IE ikke modtaget større sikkerhedsopdateringer eller funktionalitetsopdateringer for at kunne understøtte de mange moderne webstandarder. Microsoft frarådede for nylig brugen af IE som en standardbrowser og statistikkerne viser også et stort fald af brugen af denne browser på verdensplan.

For at give os mulighed for at fortsætte med at drage fordel af moderne webstandarder og for at kunne levere forbedret funktionalitet og den bedst mulige brugeroplevelse på WinKAS Air platformen – har vi besluttet at stoppe understøttelse af Internet Explorer 11 og lavere versioner.

Hvad betyder ”at stoppe understøttelse” af IE11?

Dette betyder, at vi ikke løser fejl, der er specifikke for IE11 og samtidig vil vi også begynde at introducere funktioner, der ikke er kompatible med denne browser.

Hvornår sker dette?

Understøttelsen for IE ophører fra 1. november 2019.  Dette betyder at version 5.57.1, som udkommer 1. oktober 2019 er sidste store opdatering, hvor IE stadig understøttes.

Hvad dette betyder for dig

Vi vil derfor anbefale dig at skifte til en af ​​vores understøttede browsere, såsom Microsoft Edge, Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Se vores understøttende browsere

Med venlig hilsen

WinKAS A/S