WinKAS Air -> Integrationer - WinKAS A/S

WinKAS Air sætter fokus på integrationerne.

I midten af Januar 2020 frigiver vi endnu en version, hvor vi har haft fokus på vores integrationer, som også har fået et “Freshup” på design siden.

Den første nyhed blandt de kommende integrationer er vores nye integration til MailChimp, som er et produkt som giver mulighed for at lave flotte mail kampagner eller muligheden for at lave ekstra flotte nyhedsbreve.

Med integrationen fra WinKAS Air kan I med denne opdatering overføre et udsnit af medlemmer til MailChimp, hvorved I har muligheden for at oprette en mail kampagne til netop denne gruppe af medlemmer.

MailChimp findes idag i en gratis version med op til 2000 mail modtagere.

Kommende integrationer

Vi er netop gået igang med at kigge nærmere på systemet “Vyte”, som giver mulighed for at arrangere møder hurtigt. Det fungerer på den måde at der kan oprettes et møde med forskellige forslag til dato og tid, hvorefter at de inviterede (Udsnit fra WinKAS Air) vil modtage en mail med invitationen og her byde ind på den eller de tidspunkter som passer bedst.

 

Beautiful amazing hair, my husband absolutely loved them I would highly recommend them im one that lace wigs to say these are one of the best ones I have came across. It looks very natural, I absolutely love it. I would recommend to lace wigs who like full hair. I have purchased multiple lace wigs both synthetic and real and human hair extensions to this one. I can even bring myself to purchase any other brand or from any other source now because I love this one so much. Color is true to picture and it blends in with my hair perfectly, but there is a lot of lace wigs uk attached.