WinKAS Air integration til MinForening App - WinKAS A/S

Nu kan du få det hele!

Vi leder altid efter muligheder for at få vores foreninger til at kunne håndtere de administrative og kommunikative udfordringer så let som overhovedet muligt – mest fordi vi meget hellere vil dyrke vores sport, hobby eller anden foreningsaktivitet end bruge tid på det administrative arbejde.

Der findes masser af løsninger på markedet og som du sikkert har oplevet, så udvikles disse ofte specifikt mod administrationen, som betegnes som grundstammen i foreningen – men hvad med de kommunikative udfordringer?

Rigtig mange foreninger opfordrer trænere og ledere til at anvende Facebook til at kommunikere med hinanden og medlemmerne. Der henvises oftest til at bruge Facebook grupper, hvor der kan gives kollektive beskeder – men er det nok? Hvis f.eks. et kommende medlem bliver medlem af Facebook gruppen – kan vi så nemt få denne ind i vores administrative system? – ”Nej, det kan vi ikke!”.

Lad os gøre det nemmere for alle

Der findes i dag en fantastisk app ved navn MinForening, som giver digital tryghed og bedre muligheder for kommunikation mellem medlemmer, forældre, trænere og ledere end Facebook. Denne app er 100% gratis.

Udtalelse fra PGU Outdoor:

”Det her var lige måden at fange medlemmerne på uden de skulle have Facebook, da de kan chatte og skrive med hinanden herinde. Så det er bare nemmere, og folk synes det er meget skønnere.”

Nu mangler vi blot administrationsdelen, og ja: MinForening appen har vi integreret med WinKAS Air foreningssystem, hvilket hermed giver dig og din forening alt, som I har brug for.

Når et nyt medlem har oprettet sig i foreningen via MinForening appen, overføres denne med det samme til WinKAS Air, hvorved medlemmet er inde i systemet. Det fjerner det sidste manuelle arbejde i administrationen, hvorfor det således ikke kan blive nemmere.

Vi kan med stolthed allerede nu fortælle, at løsningen er blevet taget godt i brug, og blandt foreningerne er der særlig begejstring for den nemme kommunikation, som løsningen skaber for medlemmerne. God fornøjelse!

Information

Hvis du ønsker mere information om løsningerne og mulighederne med en integration, så kan vi henvise til:

MinForening: www.minforening.dk

WinKAS Air: https://winkas.dk/brancheloesninger/foreninger/

For mere information om selve integrationen: www.winkas.dk/integration-minforening/