WinKAS Air 5.57.1 - Kommende release - WinKAS A/S

WinKAS Air version 5.57.1

Den kommende version af WinKAS Air, som forventes at komme på gaden d. 1/10-2019 indeholder følgende nyheder og forbedringer:

Opkrævningssystem (Nyhed).

Der er nu introduceret endnu en status side i opkrævningsguiden, som har til formål at vise en status på opkrævning pr. medlem, samt give mulighed for at vælge mellem notifikation pr. email eller sms (Kræver Sms abonnement).

Hertil er der også tilføjet muligheden for at udskrive eller eksportere en statusliste.

Kort kartotek (Nyhed)

Et helt ny kartotek har set dagens lys. Vi giver nu mulighed for at vise en liste over alle registrerede kort, samt hvem kortet er tilknyttet.

Kartoteket giver mulighed for at vælge en række udsnit, som fremsøger de kort/medlemmer hvis kort er udløbet i en periode, samt sende email eller sms til disse medlemmer.

Nyt abonnement (Nyhed)

Denne opdatering introducerer også en ny abonnements løsning af WinKAS Air.

Vores nuværende abonnements løsning kommer i fremtiden til at hedde “WinKAS Air +” og indeholder alle funktioner og muligheder. Det betyder at alle eksisterende kunder i fremtiden vil fortsætte med abonnementet “WinKAS Air +”

Det nye abonnement hedder “WinKAS Air” – Altså ikke et “+” abonnement. Dette abonnement er billigere, men der er dog en begrænsning i løsningen, hvilket betyder at nedenstående funktionalitet fjernes:

  • Online betaling
  • Hjemmeside
  • Integrationer

Det nye abonnement koster 99,- pr. måned.

Vedhæftet filer

Det er nu blevet muligt at se vedhæftede filer i kartoteket over afsendte mails.

Forbedringer

Denne release indeholder derudover 25 mindre ønsker og fejlrettelser.

 


Nyhedsbrev:

Er du blevet tilmeldt vores nyhedsbrev?

https://mailchi.mp/208330cd34b0/winkasair