WinKAS Air 5.56.1 - Kommende release - WinKAS A/S

WinKAS Air version 5.56.1

Den kommende version af WinKAS Air, som forventes at komme på gaden d. 1/7-2019 indeholder følgende nyheder og forbedringer:

Quickpay betalingssystem (Nyhed).

Der er nu kommet understøttelse for at der kan foretages opkrævninger via betalingsløsningen Quickpay. Vi havde lovet denne opgradering, således at vores eksisterende kunder fra WinKAS Pro kan fortsætte med at benytte den betalingsløsning, som de idag benytter i WinKAS Pro.

Felttypen land (Nyhed)

Efter ønske fra flere foreninger er der nu implementeret felttypen “Land” således, at der nu kan oprettes et felt i medlems kartoteket, som refererer til et land og gør det nemmere at lave udsnit og sortere efter land i medlems kartoteket.

Differenceret bankkonto (Nyhed)

Det er nu muligt at opsætte bankkonto op på både Nets, Hold og kontingent, således at opkrævninger og betalinger på de forskellige typer kan fordeles på forskellige bankkonto (Finansielt). Hvis disse ikke opsætter, så benyttes den globale opsætning som normalt.

Faktura (Nyheder)

  • Det er nu muligt at oprette faktura, hvor modtager ikke nødvendigvis er i medlems kartoteket. Vi kalder dette for at oprette en faktura til en kontant kunde.
  • Det er nu muligt via faktura designeren at tilføje en OCR linie til faktura designet.
  • Der er nu tilføjet momshåndtering på produkt kartoteket, således at disse kan angive om prisen er inkl/ekskl/momsfri.

Bogføringsjournalen (Forbedring)

Det er nu blevet muligt at rette projekt og afdeling på en allerede bogført postering.

 


Nyhedsbrev:

Er du blevet tilmeldt vores nyhedsbrev?

https://mailchi.mp/208330cd34b0/winkasair