Overblik over integrations muligheder - WinKAS A/S

Integration

WinKAS kommuneløsning består af en række forskellige produkter, som sammen danner rammen for WinKAS løsningen og disse forskellige systemer henvender sig til forskellige brugergrupper og derfor er det vigtigt at nævne disse systemer og senere referere til disse, når vi beskriver integrationerne.

  • WinKAS Pro – Administrationssystem (WP)
  • WinKAS Online portal (Portal)
  • WinKAS API (API)

Økonomi og fakturering

OPUS (WP)
Muligheden for at sende udbetalinger, opkrævninger og tilskud til KMD OPUS systemet, som bearbejder data og sørger for både udsendelse, bogføring og udbetalinger.

PRISME (WP)
Muligheden for at sende udbetalinger, opkrævninger og tilskud til KMD OPUS systemet, som bearbejder data og sørger for både udsendelse, bogføring og udbetalinger.

Nemhandel (WP)
WinKAS Nemhandel integration følger profilen ”NES profile 5 Basic billing”, som består af fakturering og kreditnota, og dette både ind og udgående.

Godkendelse og sikkerhed

NemID (Portal)
WinKAS online portal har integration til NEM Id, som gør det muligt for foreninger/ansvarlige at logge på løsningen med et NEMID login.

Single Sign-on (WP)
WinKAS kommuneløsning håndterer SSO mellem det kommunale ”Active Directory (AD)” og WinKAS ”Active Directory(AD)”. Løsningen styres via ”Active Directory Federation services”, hvor brugeroplysninger fra de kommunale AD´s kommunikerer med WinKAS AD via ”Security Assertion Markup Language(SAML)”

Kommunikation

E-Boks (WP)
Ved WinKAS integration til E-Boks er det muligt at sende standard breve, samt autogenerede beskeder fra bookingsystemet. E-Boks er implementeret som en del af WinKAS E-mail system.

WinKAS Air (WP)
Ved WinKAS integration til WinKAS Air er der mulighed for at kommunikere med foreninger, som benytter WinKAS Air foreningssystem. Dette gør sig gældende for Chat/besked, Frist meddelelser, modtagelse af tilskudsdata.

Datavask – Vedligeholdelse

AWS – DAWA (WP + Portal)
WinKAS administrationssystem og online portal udnytter AWS DAWA som integration for adressevask og ”Auto Complete” ved adresseindtastning.

Serviceplatformen – CVR Online 3.0 (portal)
Via WinKAS Online tilmelding for foreninger kan den aktuelle forening indtaste sit CVR-nummer, hvorefter onlineportalen laver opslag hos serviceplatformen.dk og henter alle relevante oplysninger og auto-udfylder nødvendige felter ved tilmeldingen.

Serviceplatformen – CPR ST1520 (WP)
Integration til serviceplatformen ST1520 med Personliste-Service opslag for at hente oplysninger om hele husstanden for at kunne lokalisere en værge i forbindelse med udstedelse af fritidspas.

KMD Indkomst
Winkas kan integrere med KMD indkomst via Serviceplatformens SF0780, hvor der kan hentes en persons Årsopgørelse 3 år tilbage. Dette benyttes i forbindelse med fritidspas modulet.

Booking

SkoleIntra (WP)
WinKAS indeholder muligheden for at integrere med Skoleintra via Skoleintras nyeste ”Ressource booking service/Api”. Integrationen sørger for at bookinger bliver replikkeret mellem begge systemer inden for den opsatte åbningstid.

Add-On Products (WP)
Ved integration til AOP er det muligt at integrere med Microsoft Outlook og dennes kalender system.Herved er det muligt at reservere mødelokaler i kommunens bygninger og bestille catering og alle ydelser i forbindelse med reservering af et møderum.

Betalingssystem

Quickpay (WP + Portal)
WinKAS systemerne har integration til Quickpay betalingsgateway, således at der kan foretages online betalinger via portalen, som registreres til videre behandling i administrationssystemet.

Integrator
WinKAS kommuneløsning indeholder en meget avanceret API (Application programming Interface), som har det formål at give eksterne leverandører mulighed for at integrere Deres løsning med WinKAS kommuneløsning.
Nedenstående en liste over leverandører indenfor kategorierne låsesystemer, info-skærme, bookingsystemer.

API Integration

Adgangskontrol
Aras Security A/S – Nokas(Nox)
Unitek A/S – Unilock
Actas A/S – Unilock
Access Technology APS – EasyAccess
Bagger Låse og Alarm A/S – Salto

Infoskærme
Konc3pt – eDisplay
Inlead APS – Inlead Lokaleoversigt
Ondisplay APS – Ondisplay

Booking (API)
Wannasport – Wannasport

Arkiv (API)
Tieto Denmark A/S – eArchive 360