Ny og bedre hjemmeside - WinKAS A/S

Ny og bedre hjemmeside

Vi lancerer nu en ny hjemmeside som giver dig et endnu bedre overblik over de mange muligheder WinKAS giver dig i hverdagen. Vi har samlet alle vores brancheløsninger – fra vores omfattende foreningsløsning til unikke løsninger til forbund, organisationer og kommuner. Det nye design og brugerfladen der gør det nemt og spændende at navigere på sitet.

Gå i dybden på vores supportside, hvor du finder viden og knowhow fra mange års erfaring i arbejdet med og brugen af WinKAS. Hent modulblade og mere viden – og kom nemt i kontakt med os i fremtiden. God fornøjelse i WinKAS universet.

WinKASsolutions_1

 

Ny og nemmere Winkas i din browser

Winkas introducerer i dag en helt ny udgave af den kendte WinKAS Pro. En gennemarbejdet udgave af det system, som tusindvis af brugere har anvendt gennem de sidste 20 år. Vi kalder den nye WinKAS for WinKAS Air, da du nu kan arbejde med løsningen via din browser – og ikke behøver et specielt program for at arbejde med WinKAS. Du skal blot have en browser.

Sammen med den nye Air udgave, introducerer vi også en ny model for abonnement og betaling.
Du kan nu vælge at betale, som du kender det i dag, med et fast abonnement. Eller du kan anvende vores nye model, hvor du først betaler når dine brugere og medlemmer betaler deres opkrævning. Læs mere om denne løsning her.

WinKAS_Air_Solution_2