Kundecase Rebild Kommune - WinKAS A/S

Rebild Kommune Center Kultur og Fritid

 

Rebild Kommunes Center Kultur og Fritid har igennem det sidste år implementeret WinKAS’ kommuneløsning, hvor både foreningsportalen og lokalebooking-funktionen er integreret. Siden er tilskudsportalen blevet implementeret. Kommunens kultur og fritidsforvaltning arbejder i alt med 135 folkeoplyste foreninger. Vi stævnede Louise Gammelholm, som er konsulent i Rebild Kommunes Center Kultur og Fritid til en lille snak om, hvorfor det var nødvendigt med deres WinKAS løsning, og hvordan systemet har hjulpet dem i dagligdagen.

 

Læs hele kundecasen her: Rebild case testimonial pdf

 

Vi valgte at gå med WinKAS, da det var et af de eneste firmaer, som havde gennemtestet produktet i drift til andre kommuner. De har simpelthen bevist, at produktet fungerer, og de har sikret, at produktet er gennemtestet i flere forskellige sammenhænge. En af de ting jeg vil fremhæve som WinKAS’ særlige styrke, er deres gode support. Det har altid været muligt at få fat i dem, når vi har ringet og få hjælp til de problemer, vi er stødt ind i.”

 

 

Beautiful amazing hair, my husband absolutely loved them I would highly recommend them im one that lace wigs to say these are one of the best ones I have came across. It looks very natural, I absolutely love it. I would recommend to lace wigs who like full hair. I have purchased multiple lace wigs both synthetic and real and human hair extensions to this one. I can even bring myself to purchase any other brand or from any other source now because I love this one so much. Color is true to picture and it blends in with my hair perfectly, but there is a lot of lace wigs uk attached.