Kundecase: Nordfyns Kommune - WinKAS A/S

Kunden:

Løsningen

Nordfyns Kommune anvender WinKAS Bookingsystem til booking af kommunens selvejende haller og lokaler. Alle de selvejende haller kan administrere deres lokaler via et fælles foreningsregister, som Nordfyns Kommune kan styre. Dette giver kommunen bedre muligheder for at kommunikere med foreningerne på tværs af alle de selvejende haller. Systemet giver desuden de selvejende haller mulighed for at styre deres egne lokaler.
Nordfyns Kommune anvender WinKAS Bookingsystem til følgende:

Foreningsportal
Foreningsportal giver borgere og foreninger mulighed for at booke lokaler og andre faciliteter, som Nordfyns Kommune udbyder.

Bookingsystem
Bookingsystemet giver Nordfyns Kommune, og andre administrative brugere af systemet mulighed for hurtigt og nemt at administrere de bookinger der kommer ind. Ydermere giver systemet et lettilgængeligt overblik over foreningerne og deres kontaktpersoner.

Tilskudsmodulet
Tilskudsmodulet giver Nordfyns Kommune mulighed for at indsamle ansøgninger om foreningstilskud. De kan herefter kontrollere de indkomne data, og på baggrund af disse beregne det præcise tilskud til foreningen.

Hvor benyttes løsningen