Kundecase fra Faxe Kommune - WinKAS A/S

Kundecase fra Faxe Kommune

 

Vi har haft en snak med Annmari Autzon fra Faxe kommune omkring, hvorfor de valgte at implementere WinKAS’s kommuneløsning , og hvordan den har ændret den administrative hverdag i kommunen.

Faxe Kommune har igennem det sidste halve år implementeret WinKAS’s kommuneløsning, hvor både foreningsportalen, lokalebookingsfunktionen og tilskudsadministrationssystemet er integreret. Siden er integrationen til SkoleIntra blevet implementeret.

 

 

AnnMari udtaler følgende:

Vi ville ikke have et standardsystem, og derfor faldt valget på WinKAS. WinKAS låser sig ikke fast i standardløsninger, hvilket var særdeles vigtigt for os. Samtidigt har de forstået, at hvis man skal udvikle sig, er man nødt til at lytte til kommunens nuværende behov. WinKAS forstår, at det er særdeles vigtigt at lytte til kundens behov og  sætte kundens behov i højsædet – også selvom det kræver ændringer og tiltag. Ofte kommer disse tiltag og ændringer også de andre kommuner til gode. 

WinKAS er meget lydhør overfor vores behov, og der er så meget som kan lade sig gøre. Det netop denne måde at lytte til kundes behov på, som gør WinKAS’ løsningen særligt unik. ” 

Læse hele kundecasen her: Faxe kommune testimonial pdf