Kundecase: Faxe Kommune - WinKAS A/S

Kunden:

Løsningen

Faxe kommune anvender følgende moduler i Winkas kommuneløsning:

  • Foreningsportal

Foreningsportal giver borger og foreninger mulighed for at booke lokaler og andre og faciliteter, som Faxe kommune udbyder til sine borger og foreninger.

  • Faxe koblet Facebook til deres portal.
  • Link til hjemmesiden – oplev Faxe
  • Link til kommunens egne hjemmeside.

 

  • Bookingsystem

Bookingsystemet giver Faxe kommune, og andre administrative bruger af systemet mulig for hurtigt og nemt administrerer de bookinger, der kommer ind. Bookingsystemet skaber et hurtigt og nemt overblik over foreningerne og kontaktpersoner i en forening.

 

  • Tilskudsmodulet

Tilskudsmodulet giver kommunen mulighed for at bede og medlemstal og foreningstal til afregning af tilskud for en forening. Faxe kommune kan herefter kontrollere de indkommende data, og på baggrund af disse oplysninger beregner tilskudsmodulet tilskuddet ud til foreningen. Faxe kommune anvender økonomisystem PRISME til opkrævning af bookinger og udbetaling af tilskud, som tilskudsmodulet er integreret med.

 

Hvor benyttes løsningen

Udtalelse fra Faxe Kommune:

Faxe Kommune har valgt WinKAS som booking og tilskudssystem, da WinKAS kunne håndtere de integrationer som Faxe Kommune havde ønske om skulle være der på sigt.

 

Pt. har vi fået integration til:

Skoleintra

For at lette vores servicelederes arbejde i forhold ikke at skulle skriver bookinger ind, og bookingerne fra skolen komme direkte ind i vores system.

Outlook

 Vi har lokaler som både bruges af ansatte i Faxe Kommune og foreninger, og de ansatte booker i Outlook så derfor var der brug for en synkronisering mellem disse systemer.

Actas låsessytem

På sigt skal foreningerne automatisk få adgang til de lokaler de booker, så hvis de benytter et andet lokale end de plejer, får de automatisk adgangen til lokalet i det tidsrum de har booket det. 

Vi er super glade for at bruge WinKAS, da der er et godt samarbejde mellem kommunerne og WinKAS, som gør at fx problemer hurtigt løses.

I WinKAS har vi mange muligheder for selv at gøre noget i fht. opsætninger, diverse rettelser, opdateringer m.m. 

Blandt vores foreninger er langt størstedelen også super galde for systemet, og syntes at det er enkelt og let at bruge, og at de har et fint overblik over deres bookede tider. Desuden er de glade for at de kun skal ind et sted hvor alt det de skal bruge, er samlet.

Camilla Schmidt Augustinus, Kultur & Fritidsmedarbejder ved Faxe Kommune