Kundecase: Aarhus Kommune - WinKAS A/S

Kunden:

Løsningen

Aarhus Kommune anvender WinKAS Bookingsystem til booking af kommunens haller og lokaler. WinKAS bruges ligeledes til registrering af foreninger, samt beregning af tilskud og fungerer på den måde som et samlet system.

Fritidspas
Aarhus Kommune har fået udviklet en Fritidspas-funktion til WinKAS’ bookingsystem, hvor foreningerne kan få refunderet kontingentet på de børn, der har fået en fritidsplads fra Aarhus Kommune.

Nyhedsfunktion
Denne funktion giver Aarhus Kommune mulighed for at sende mails eller sms’er til foreninger og brugere, som har booket en bestemt ressource eller et lokale. Eksempelvis kunne der være tale om en opstået vandskade i en arena eller i et lokale, hvor der kan sendes en e-mail eller sms til alle brugere, der har booket ressourcen eller lokalet.

Aarhus Kommune anvender WinKAS Bookingsystem til følgende:

Foreningsportal
Foreningsportal giver borgere og foreninger mulighed for at booke lokaler og andre faciliteter, som Aarhus Kommune udbyder.

Bookingsystem
Bookingsystemet giver Aarhus Kommune, og andre administrative brugere af systemet mulighed for hurtigt og nemt at administrere de bookinger der kommer ind. Bookingsystemet giver et lettilgængeligt overblik over foreningerne og deres kontaktpersoner.

Tilskudsmodulet
Tilskudsmodulet giver Aarhus Kommune mulighed for at indsamle ansøgninger om foreningstilskud. De kan herefter kontrollere de indkomne data, og på baggrund af disse beregne det præcise tilskud til foreningen.

Hvor benyttes løsningen