Kommuneseminar i det nordjyske - WinKAS A/S

Kommuneseminar i det nordjyske

 

Endelig kom dagen, hvor vi skulle have besøg af 10 kommuner på vores domicil i Frederikshavn. Med et velforberedt program for dagen bød Johnny Svensson velkommen til alle, hvorefter en gennemgang af de mange nyheder blev præsenteret med gode og positive tilkendegivelser. Nyhederne gav også grundlag for en masse spørgsmål og ideer til udbygningen af det efterhånden avancerede tilskuds – og bookingsystem.

Inden frokosten kunne Johnny også præsentere det nye koncept omkring et kommunalt IT-Samfund, hvordan udviklingsplanerne ligger for dette og hvordan dette kan bringe kommuner og foreninger tættere sammen.

 

Frokosten blev nydt på 9 etage med en skøn udsigt over den nordjyske by.

 

Efter frokosten stod den på gennemgang af Mads Eibe Sørensen og det nye ansøgningssystem, som snarligt begynder sin udvikling hos WinKAS. Mads præsenterede flowet af opgaven i forhold til de mange ønsker som kommunerne er kommet med gennem de sidste 2 måneder.

 

Afslutningsvis overtog Johnny Svensson igen og der blev startet op i lidt ERFA snak og masser af spørgsmål om fremtiden, hvor spørgsmål omkring persondataforordning, integrationer til eksterne systemer blev besvaret.

 

En super god dag, hvor det er blevet aftalt at næste seminar skal afholdes i Vejle og denne gang over 2 dage.

 

Med venlig hilsen

WinKAS A/S