Kommunecase: Brøndby Kommune - WinKAS A/S

Løsningen

Brøndby Kommune anvender WinKAS Pro til at samle alle foreninger i Brøndby ét sted, så det er nemt for borgere at finde aktiviteter og foreninger i deres nærområde. Brøndby Kommune anvender også WinKAS til at samle foreningernes adgang til kommunen et sted, hvor de både kan finde nyheder, booke faciliteter, søge om godkendelse som foreninger, søge om tilskud og finde kontaktoplysninger på relevante medarbejdere.

Formidlingsskærme i kulturhuse
Brøndby kommune har fået opsat informationsskærme i deres kulturhuse, som kan trække information fra WinKAS’ booking system og dermed har de mulighed for at vise borgerne alle de spændende aktiviteter der foregår i kulturhusene.

Servicemedarbejdere
Via WinKAS gør Brøndby Kommune det nemmere for deres servicepersonale på de forskellige faciliteter at se, hvilke aktiviteter der skal foregå i løbet af dagen og ugen. Både foreninger og administration kan skrive relevant information og beskeder til servicepersonalet som vises på deres side. På den måde kan servicepersonalet også finde al relevant information om bookingerne på ét sted.

Brøndby Kommune anvender WinKAS Bookingsystem til følgende:

Foreningsportal
Foreningsportal giver borgere og foreninger mulighed for at booke lokaler og andre faciliteter, som Brøndby Kommune udbyder.

Bookingsystem
Bookingsystemet giver Brøndby Kommune, og andre administrative brugere af systemet mulighed for hurtigt og nemt at administrere de bookinger der kommer ind. Bookingsystemet giver et let tilgængeligt overblik over foreningerne og deres kontaktpersoner.

Tilskudsmodulet
Tilskudsmodulet giver Brøndby Kommune mulighed for at indsamle ansøgninger om foreningstilskud. De kan herefter kontrollere de indkomne data, og på baggrund af disse beregne det præcise tilskud til foreningen.

Hvor benyttes løsningen