WinKAS Pro / Air - Slut med at overføre kortgebyrer på medlemmerne - WinKAS A/S

WinKAS Pro / Air – Slut med at overføre kortgebyrer på medlemmerne

Det nye betalingsdirektiv 2 fra EU træder i kraft pr. 1/1-2018 og har en betydning for dit WinKAS system.

Fra 1. januar 2018 må du ikke længere ligge gebyrer på dine transaktioner til forbrugere ved kortbetalinger Det er konsekvensen af den nye lov om betalinger, som Folketinget vedtog lige inden sommerferien. Loven gennemfører EUs betalingsservicedirektiv 2, og dermed bliver der et forbud mod at pålægge kunderne, at de skal betale de direkte gebyrer ved betalingen – Her taler vi altså om kortgebyret.

WinKAS Air

Som du sikkert allerede ved, så har du en mulighed i WinKAS Air systemet til at vælge om hvorvidt I som forening selv vil betale kortgebyret i forbindelse med en korttransaktion eller om gebyret skal betales af medlemmet.
Denne funktionalitet er vi blevet nødt til at fjerne pga. det nye direktiv.
Det betyder at vi pr. 1/2-2018 vil fjerne denne funktionalitet i forbindelse med den kommende release. Hvis du allerede nu vil fjerne muligheden, så kan du via “Din konto” ændrer dette øjeblikkeligt.

WinKAS Pro

Benytter I en betalingsgateway via WinKAS Pro, så skal I selv ændre opsætningen i Jeres gateway. Spørg gerne Jeres gateway udbyder omkring dette. (De fleste har skrevet om det på Deres hjemmeside)

Med venlig hilsen
WinKAS A/S