DIBS Easy – Danmarks nyeste betalingssystem - WinKAS A/S

DIBS Easy – Danmarks nyeste betalingssystem

WinKAS Air er nu for alvor blevet integreret med det nyeste betalingssystem DIBS Easy (En del af Nets), som er det nyeste betalingssystem på markedet. Løsningen har været testet og kørt i en længere periode i Sverige og Norge og har nu for alvor ramt Danmark.

WinKAS og DIBS har indgået aftaler om en fælles løsning for vores kunder, hvor vi i samarbejde kan rådgive og hjælpe WinKAS Air kunder til den bedste løsning og hjælpen er nær. Et fælles samarbejde for support er på plads og vi er klar til at snakke med jer alle.

Den nuværende integration indeholder:

  • Online tilmelding (Via WinKAS Air)
  • Online betaling via WinKAS Air hjemmeside.
  • Opkrævning af medlemmer.
  • Behandling af betalinger (Automatisk bogføring)

 

Næste skridt bliver at kunne automatisk afstemme betalinger via integration til DIBS rapportsystem, således at problemstillinger, som at overskue gebyrer bliver nemmere i fremtiden.

Læs mere om løsningen her: https://www.dibs.dk/winkas-easy

Vi er stolte af denne løsning og glæder os til at snakke med mange af jer i fremtiden og hvis I skulle få spørgsmål til løsningen, så skal I endelig ringe til os på telefon: 70 20 64 74.

Med venlig hilsen

WinKAS Support

Beautiful amazing hair, my husband absolutely loved them I would highly recommend them im one that lace wigs to say these are one of the best ones I have came across. It looks very natural, I absolutely love it. I would recommend to lace wigs who like full hair. I have purchased multiple lace wigs both synthetic and real and human hair extensions to this one. I can even bring myself to purchase any other brand or from any other source now because I love this one so much. Color is true to picture and it blends in with my hair perfectly, but there is a lot of lace wigs uk attached.