IT-Chef på uformelt besøg hos Frederikshavns RC Center - WinKAS A/S

 

IT-Chef på uformelt besøg hos Frederikshavns RC Center

 

WinKAS Air, som er det seneste skud på WinKAS stammen, har oplevet en meget flot tilgang af ny oprettede konti, hvor foreninger over hele landet byder sig til og tager det nye foreningssystem i brug.

 

Da IT-Chef (Michael Jørgensen) fra WinKAS så, at en lille lokal forening ved navn FRCC havde en aktiv konto hos WinKAS, blev der taget kontakt og et uofficielt møde blev iscenesat. FRCC står for Frederikshavn RC Center, og det er en forening med ca. 40 medlemmer, som har interesse for radiostyrede fly. Passionen ligger i at bygge egne fly og styre disse i deres egen lille lufthavn. De har ikke det store behov, men skal selvfølgelig have et lille regnskab, da kommunen sætter krav til dette. Tidligere lavede de regnskabet i et regneark.

 

Formålet med mødet var ganske uformelt og omdrejningspunktet var blot en snak omkring oplevelser med WinKAS Air samt at få svar på spørgsmål og drikke lidt nordjysk kaffe (Og måske et bette stykke kage).

 

Da Michael mødte op på privaten blev han modtaget med et smil af de to herrer John og Poul og en hyggeligt snak var skudt godt i gang. Det tog ikke lang tid før computeren blev tændt op, og der blev snakket WinKAS Air. Især bogholderiet havde stor interesse for de 2 herrer, som tidligere har klaret tingene i et Excel ark.

 

Det hyggelige besøg tog ca. 2 timer, hvorefter Michael tog hjem efter en positiv oplevelse. Michael udtaler efterfølgende:

 

”En helt fantastisk oplevelse, hvor jeg kan se at både Poul og John er kommet rigtig godt fra start. Jeg kom jo egentlig med en forventning om at skulle fortælle en masse om de sidste nyheder og den gratis hjemmeside som følger med WinKAS Air, men det fik jeg besked på, at det kunne komme senere. – Poul og John tager tingene stille og roligt og nu ville de lige have helt styr på økonomien første J

 

Opstartsoplevelsen med det nye system var meget positiv, og der er ingen tvivl om, at John og Poul er kommet godt i gang, og årets posteringer er allerede ajourført. Selvfølgelig fik Michael også nogle punkter, hvor der kunne være forbedringer, og disse punkter vil inden for kort tid blive behandlet i vores udviklingsafdeling i Frederikshavn.

 

En rigtig god oplevelse for vores IT-Chef J

Med venlig hilsen

WinKAS A/S