Ændring hos betalingsservice - WinKAS A/S

Ændring hos betalingsservice

Vigtig dato: 14. september 2019

Ændringerne til regler for Betalingsservice træder i kraft 14. september 2019.

Nets er igang med at implementere PSD2 Direktivet og dette betyder ændringer for dig, hvis du idag benytter funktionerne at tilmelde og afmelde betalingsaftaler.

Der er i direktivet fokus på online og mobile betalinger, og en skærpet sikkerhed til beskyttelse af brugeren. Dette betyder nye krav til den måde en brugers identitet verificeres og hvordan betalingsaftaler godkendes digitalt. Fremover skal dette ske ved indhentning af “Strong Customer Authentication” (SCA). Dette gælder også, når debitor opretter en betalingaftale i Betalingsservice via kreditor.

WinKAS løsningen (Til og Afmelding af betalingsaftaler)

Dette betyder, at vi er nødt til at lukke for de 2 funktioner i WinKAS Pro og WinKAS Air d. 14. september 2019.

Nets kommer først med en ny løsning medio november 2019, som giver mulighed for, at vi igen kan lave til- og afmeldinger via WinKAS løsningerne. I mellemtiden lægger Nets op til,, at I som kreditorer kan anbefale jeres medlemmer/kunder at tilmelde sig via Netbank, eller I kan indsætte et tilmeldingslink på jeres hjemmeside.
Læs mere om de alternative løsninger her:

Benytter I WinKAS Selvbetjeningssystem som hjemmeside, giver vi gerne et tilbud på at lægge tilmeldingslinket på jeres side.
Send en e-mail til WinKAS A/S

Med venlig hilsen

WinKAS