MinForening - Opsætning - WinKAS A/S

Integration til MinForening – Opsætning

Opret systemer

Som det allerførste skal du være i besiddelse af begge løsninger og hvis du ikke allerede har dette, så kan det gøres på flg. links.

Opsætning af integration

 

For at opsætte integrationen skal du logge ind i din WinKAS Air løsningen og via hovedmenuén klikke

på “Integration” og herefter klikke på “MinForening” integrationen.

Herefter vil WinKAS Air opsætningen fremstår, hvor du skal indtaste dit brugernavn og adgangskode til din “MinForening” konto

NB: Sørg for at sætte flueben i feltet “Aktiv” ellers vil løsningen ikke forsøge at etablere forbindelse til MinForening.

Når oplysningerne er indtastet korrekt, skal du klikke på “Første synkronisering”, hvorefter WinKAS Air åbner en forbindelse til MinForening og beder dig vælge hvilken forening du ønsker at integrere med i MinForening løsningen. Grunden til at du skal vælge – er at du hos MinForening kan have flere foreninger tilknyttet dit brugernavn, mens forholdet mellem WinKAS Air og MinForening er “en til en“.

Når du har valgt den ønskede forening hos MinForening skal du blot klikke på “Ok”, hvorefter at WinKAS Air begynder en sammenligning af medlemmerne i de 2 systemer. Når sammenligningen er færdig præsenteres en synkroniseringsrapport, som viser hvor mange medlemmer der kan matches eller der bliver oprettet i de 2 systemer.

Synkroniseringsrapporten viser alle medlemmer i henholdsvis WinKAS Air og MinForening. Alle medlemmer i tabellen under overskriften “WinKAS” bliver synkroniseret over i MinForening og alle medlemmer under overskriften “MinForening” bliver synkroniseret over i WinKAS Air. Medlemmernes status bliver præsenteret i 2 farvekoder:

  • Blå: Medlemmet oprettes i det andet system.
  • Hvid: Medlemmet er genkendt i begge systemer og opdateres i WinKAS Air.

 

NB: WinKAS Air sammenligner medlemmer på fornavn, efternavn og adresse.

For at gennemføre synkroniseringen skal der klikkes på “Synkronisering”, hvorefter der vises en sidste opgørelse af synkroniseringen, som skal bekræftes.

Når du klikker på “Ok” – Gennemføres synkroniseringen og løsningen er nu sat op.

Integrationen i daglig brug.

Læs mere om integrationen mellem WinKAS Air og MinForening i det daglige.