Fra WinKAS Pro til WinKAS Air.

Flere og flere ønsker at skifte fra WinKAS Pro til WinKAS Air, hvilket er en helt naturlig udvikling, da behovet for at kunne tilgå foreningens data fra forskellige lokationer og enheder er blevet en del af vores hverdag.

Hos WinKAS A/S er vi selvfølgelig meget opmærksomme på, at der er forskel mellem de 2 systemer, da WinKAS Pro (Windowsbaseret løsning) har gennemgået en udvikling i over 20 år, mens WinKAS Air (Browserbaseret) blot runder de 5 år.

Der er på ingen måde tale om en lavere kvalitet, men blot at WinKAS Air er bygget på en meget nyere teknologi, hvilket giver flere og bedre muligheder for fremtiden og at alle tidligere funktioner fra WinKAS Pro er blevet nytænkt og redesignet.

Inden der skiftes til WinKAS Air fra WinKAS Pro, er der en række forskellige ændringer, som du bør orientere dig om, og vurdere hvorvidt de vil gøre nogen forskel for dig som kasserer i det daglige.

Vigtig information

Opdateret den: 09-01-2019

Funktionsliste (Forskelle mellem WinKAS Pro og WinKAS Air)

Det er vigtigt at du læser vores funktionsliste igennem, så du ikke bliver overrasket over at en funktion, som du måske bruger meget – Ikke findes i WinKAS Air. Det kan sagtens være, at vi har nytænkt funktionen og den findes i en anden form.

Se funktionslisten her.

NB: Du er altid velkommen til at oprette en prøveversion og afprøve WinKAS Air før du bestemmer dig.

Gå til WinKAS Air.

Fodbold & Håndboldklubber

Hvis du har med en fodboldklub eller en håndboldklub at gøre, hvor I har integration til DBU/DHF, samt behov for at benytte Nets-opkrævning via WinKAS Air, skal I vente lidt endnu, da både DBU- og DHF-integrationen kræver at adresser er opdelt i egne felter i medlemskartoteket, men Nets-løsningen forventer at medlemsadresser er i et felt. Dette giver et problem i løsningen, som vi forventer at løse hurtigst muligt.

Quickpay betalingsløsning

WinKAS Air indeholder i dag flg. online betalingsløsninger:

 

Der er stadigvæk mulighed for at benytte sin Quickpay betalingsløsning via hjemmesiden med WinKAS Air, samt behandling af betalinger, således at disse kan bogføres. Vi skal dog gøre opmærksom på, at hvis I via WinKAS Pro har lavet kontingenttræk gennem Quickpay, så er denne funktionalitet endnu ikke udviklet til WinKAS Air.

Udviklingen af kontingenttræk via Quickpay er dog på udviklingsplanen og kommer snart.

NB: Det vil også være muligt at konvertere jeres Quickpay løsning til DIBS Easy.

RP2 – Revisor version

Enkelte af vores kunder benytter idag en revisor version, som giver adgang til en række forskellige WinKAS Pro løsninger og databaser. Dette understøttes ikke af WinKAS Air.

Før konverteringen til WinKAS Air

For at blive konverteret til WinKAS Air skal du som minimum være opdateret til den seneste version af WinKAS Pro. Hvis du er i tvivl om du er opdateret, så kan du kontakte WinKAS Support på telefon: 70 20 64 74

Efter konverteringen til WinKAS Air

Når du har valgt at skifte til WinKAS Air og vores support har konverteret dit system, så er der lige et par enkelte opgaver tilbage, som du selv skal håndtere, da konverteringen ikke kan håndtere dette.

Placering af medlemskartotek felter:

Du skal tilpasse placeringen af dine felter i medlemskartoteket, så de  står efter dit ønske.

Læs mere om felthåndtering i WinKAS Air:

 

Nets privatnøgle (rsa):

Hvis du har benyttet Nets-løsningen i WinKAS Pro, skal du selv indlæse din private nøgle i  opsætningen af Nets-kommunikation.

Læs mere om Nets-opsætning her.

 

Økonomi vedr. overgangen til WinKAS Air.

Det er ganske gratis at blive konverteret til WinKAS Air.

Vi har valgt at indføre en konverteringsperiode, hvor du i din første måned kører gratis på WinKAS Air, men stadig betaler for din WinKAS Pro. Efter endt periode vil vi nedlægge din WinKAS Pro-løsning inkl. abonnementer, hvorefter du selv kan håndtere din abonnementer i WinKAS Air. (Du skal dog minimum have ét abonnement)

NB: Vi gør opmærksom på, at data som tilføjes eller rettes i WinKAS Air i overgangsperioden ikke kan  føres tilbage til WinKAS Pro.

Læs mere om priser her:

 

Med venlig hilsen

WinKAS Support