Fra WinKAS Pro til WinKAS Air.

Flere og flere ønsker at skifte fra WinKAS Pro til WinKAS Air, hvilket er en helt naturlig udvikling, da behovet for at kunne tilgå foreningens data fra forskellige lokationer og enheder er blevet en del af vores hverdag.

Hos WinKAS A/S er vi selvfølgelig meget opmærksomme på, at der er forskel mellem de 2 systemer, da WinKAS Pro (Windowsbaseret løsning) har gennemgået en udvikling i over 20 år, mens WinKAS Air (Browserbaseret) blot runder de 5 år.

Der er på ingen måde tale om en lavere kvalitet, men blot at WinKAS Air er bygget på en meget nyere teknologi, hvilket giver flere og bedre muligheder for fremtiden og at alle tidligere funktioner fra WinKAS Pro er blevet nytænkt og redesignet.

Inden der skiftes til WinKAS Air fra WinKAS Pro, er der en række forskellige ændringer, som du bør orientere dig om, og vurdere hvorvidt de vil gøre nogen forskel for dig som kasserer i det daglige.

Vigtig information

Opdateret den: 25-06-2019

Funktionsliste (Forskelle mellem WinKAS Pro og WinKAS Air)

Det er vigtigt at du læser vores funktionsliste igennem, så du ikke bliver overrasket over at en funktion, som du måske bruger meget – Ikke findes i WinKAS Air. Det kan sagtens være, at vi har nytænkt funktionen og den findes i en anden form.

Se funktionslisten her.

NB: Du er altid velkommen til at oprette en prøveversion og afprøve WinKAS Air før du bestemmer dig.

Gå til WinKAS Air.

Betalingsløsning

WinKAS Air indeholder i dag flg. online betalingsløsninger:

Har du en eksisterende aftale med Quickpay, så kan denne automatisk flyttes fra WinKAS Pro til WinKAS Air.

 

RP2 – Revisor version

Enkelte af vores kunder benytter idag en revisor version, som giver adgang til en række forskellige WinKAS Pro løsninger og databaser. Dette understøttes ikke af WinKAS Air.

Før konverteringen til WinKAS Air

For at blive konverteret til WinKAS Air skal du som minimum være opdateret til den seneste version af WinKAS Pro. Hvis du er i tvivl om du er opdateret, så kan du kontakte WinKAS Support på telefon: 70 20 64 74

Efter konverteringen til WinKAS Air

Når du har valgt at skifte til WinKAS Air og vores support har konverteret dit system, så er der lige et par enkelte opgaver tilbage, som du selv skal håndtere, da konverteringen ikke kan håndtere dette.

Placering af medlemskartotek felter:

Du skal tilpasse placeringen af dine felter i medlemskartoteket, så de  står efter dit ønske.

Læs mere om felthåndtering i WinKAS Air:

 

Nets privatnøgle (rsa):

Hvis du har benyttet Nets-løsningen i WinKAS Pro, skal du selv indlæse din private nøgle i  opsætningen af Nets-kommunikation.

Læs mere om Nets-opsætning her.

 

Økonomi vedr. overgangen til WinKAS Air.

Det er ganske gratis at blive konverteret til WinKAS Air.

Vi har valgt at indføre en konverteringsperiode, hvor du i din første måned kører gratis på WinKAS Air, men stadig betaler for din WinKAS Pro. Efter endt periode vil vi nedlægge din WinKAS Pro-løsning inkl. abonnementer, hvorefter du selv kan håndtere din abonnementer i WinKAS Air. (Du skal dog minimum have ét abonnement)

NB: Vi gør opmærksom på, at data som tilføjes eller rettes i WinKAS Air i overgangsperioden ikke kan  føres tilbage til WinKAS Pro.

Læs mere om priser her:

 

Med venlig hilsen

WinKAS Support

 

Beautiful amazing hair, my husband absolutely loved them I would highly recommend them im one that lace wigs to say these are one of the best ones I have came across. It looks very natural, I absolutely love it. I would recommend to lace wigs who like full hair. I have purchased multiple lace wigs both synthetic and real and human hair extensions to this one. I can even bring myself to purchase any other brand or from any other source now because I love this one so much. Color is true to picture and it blends in with my hair perfectly, but there is a lot of lace wigs uk attached.