Booking system | Lokalebooking med overblik → Winkas Air ®

Winkas Booking system

Hos WinKAS hjælper vi foreninger, organisationer og kommuner med at administrere bookning af lokaler og haller. Vi understøtter ligeledes oprettelse af diverse arrangementer og hold.

I vores online booking system WinKAS kan du oprette arrangementer og hold, og booke haller og lokaler som jeres medlemmer kan tilmelde sig online. Du definerer selv dit arrangement. f.eks. hvor mange er der plads til – skal der være venteliste, er arrangementet omfattet et betalingsgebyr osv. Hvis arrangementet/holdet er omfattet af betaling, kan du via bookingsystemet sætte pris og omsætningskonto på, så betalingen automatisk overføres til posterings-kladden, og dermed bliver klar til bogføring. Når et medlem tilmelder sig, bliver der automatisk sendt en mail til tilmeldte medlem og administrator.

Du kan hele tiden følge med i hvor mange tilmeldte der er, samt hvor mange der er på venteliste. Du kan ligeledes få en oversigt over, hvilke haller og lokaler, der er booket.

Hvis en kommune eller en forening skal have overblikket over en lang række lokale- og aktivitetsbookinger kan WinKAS booking system håndtere booking i både skoler, haller, administrative bygninger, rekreative områder og meget mere. Systemet kan også håndtere faciliteter som sæsonbookinger med udskrift af fakturaer – som evt. kan integreres med kommunens faktureringssystem. I forbindelse med banebooking, vil det ligeledes være muligt at bestille rekvisitter til brug i hal eller bane, hvad enten det er net, kegler eller andre remedier, samt bestilling af baneopdeling eller baneopsætning. I forbindelse med lokalebooking vil det ligeledes være muligt at bestille forplejning, IT udstyr eller få organiseret bordopstilling eller lignende.

Hvis du er ansvarlig for lokalebooking i en kommune, kan du se vores hjælpevideoer om, hvordan en ansøgning om lokalebooking foretages.

Kort sagt giver WinKAS booking systemet dig en simpel og overskuelig mulighed for at administrere foreningens arrangementer.

WinKAS løsningen har desuden et bred vifte af andre funktioner end lokalebooking og banebooking, så som medlemsstyrring, integration til økonomisystemet, foreningsregnskab og meget mere. Læs mere som foreningsadministrator.

Glade foreninger

Anmedelse fra TRUSTPILOT
“Et fint og overskueligt system for en lille forening, hvor vi ikke vil bruge for meget tid på det administrative arbejde.”

5 / 5 stjerner

Kontakt os

Hvis du gerne vil høre nærmere omkring mulighederne for et overskueligt bookingsystem.

Tlf: 70 20 64 74

E-mail: salg@winkas.dk

Skriv til os