Enheder og browsere

Som et led i den daglige udvikling til både webbaserede løsninger og mobil
Apps ser vi det nødvendigt at formidle hvilke versioner af operativsystemer
(OS) og browsere vi understøtter hos WinKAS A/S.
Kontakt os
Det er en enorm svær balance gang at finde den helt rigtige grænse, da IT-Branchen brager fremad på både det
visionære og de teknologiske aspekter, mens de almindelige brugere har et stort ønske om at kunne bruge Deres
valgte enheder så lang tid som muligt.

Hos WinKAS A/S har vi nedsat en styringsgruppe som mødes hver 6 måned for at vurdere nye versioner hos Apple,
Google, Microsoft for at sikre en korrekt vurdering af de satte grænseværdier.

BROWSERE OG ENHEDER

Vurderingsmøder

Sidste møde:
22.03.2023
Næste møde:
05.06.2024
Nedenstående grænseværdier / Versioner anbefales af WinKAS A/S – samt vi kan informere om at dette er samme
versioner som WinKAS som minimum udfører systemtest imod.

OBS: Enheder som benytter versioner som er af ældre dato, vil i mange tilfælde kunne fungere med WinKAS
produkterne, men vi kan ikke garantere at der kan opstå fejl i funktionalitet eller visning.

WinKAS Produkter: WinKAS Selvbetjening og WinKAS Air

Browsere

Navn
Version
Ekstra information
Chrome
Sidste version
Edge
Sidste version
Firefox
Sidste version
Safari (iOS og Mac OS)
Version 15
Release date: August 18, 2022)
Version 14 (CSS :has fungerer ikke)

Version 13 : Udfordringer med optional chaining i tidligere versioner
https://en.wikipedia.org/wiki/IOS_version_history

WinKAS Produkter: WinKAS Mobil

Browsere

Navn
Version
Ekstra information
Android
Version 10 (Api 19)
Sidste vedligeholdt version.
Minimum version i forhold til Maui og frameworks
https://en.wikipedia.org/wiki/Android_version_history
iOS
Version 14.2
Minimum version i forhold til Maui og frameworks

https://en.wikipedia.org/wiki/IOS_version_history
Windows
Ikke supporteret
Windows mobil
Mac Catalyst
Ikke supporteret
Mac OS version af app
Tizen
Ikke supporteret
Linux baseret app