Foreningsregnskab

Hos WinKAS giver vi foreninger muligheden for let og enkelt at lave foreningsregnskabet. Vi tilbyder dig et komplet system med alt det, du har brug for til et foreningsregnskab gennem vores WinKAS Air løsning.

Når man starter på at lave sit regnskab, er det første man skal tage stilling til foreningens kontoplan. Kontoplanen skal afspejle, hvad man ønsker at kunne læse ud af regnskabet. Man skal huske at foreningens medlemmer skal kunne forstå regnskabet, når det vises på generalforsamlingen. For at have det nødvendige overblik over foreningens likviditet og økonomiske forhold er vigtigt, at kassereren har de konti i kontoplanen, som er nødvendige for at kunne vise indtægter, udgifter og en oversigt over statuskonti.

WinKAS Air er født med en kontoplan som rigtig mange foreninger kan begynde at bruge. Kontoplanen er opsat med indtægtskonti, som tælles sammen til indtægter. På samme måde er udgifterne opsat. Indtægter og udgifter fratrækkes hinanden og foreningens resultat vises. Beholdningskonti ajourføres automatisk under bogføringen. Foreningens resultat overføres også automatisk til formue/egenkapital, og denne ajourføres også automatisk under bogføringen.

Har kassereren/foreningen ønske om at lave kontoplanen om, således at en regnskabsrapport viser flere konti og evt. flere sammentællinger, er det nemt klaret.
Man opbygger kontoplanen nemt. Der er tre typer af konti: Tekst, konto og sumkonto. Ved hjælp af disse kan man opbygge en kontoplan helt fra bunden, eller tilføje/fjerne i den eksisterende kontoplan. Så kan systemet udskrive en regnskabsrapport, der laver de automatiske overførsler, som nævnt ovenfor.

Konti kan altid kan ændres løbende.

WinKAS Air giver dig ligeledes muligheden at opbygge og udskrive dine egne regnskabsrapporter ved hjælp af foreningsadministration, Du kan nemt oprette budgetter på konto, projekt og afdelingsniveau.

Se evt. hjælpevideoer om brug af funktioner og opsætning af WinKAS Air kontoplan

WinKAS Air løsningen har desuden en bred vifte af andre funktioner end foreningsregnskabet såsom lokalebooking, medlemsstyring, integration til økonomisystemet og meget mere. Læs mere som Foreningsadministrator

Prøv Winkas Air gratis i dag!

Opret gratis konto 

Kontakt os

Hvis i gerne vil høre nærmere omkring mulighederne for et overskueligt regnskabsprogram.

Tlf: 70 20 64 74

E-mail: salg@winkas.dk

Skriv til os 

 

Hent den fulde løsning gratis i dag

Vil du vide mere om de forskellige prismodeller, kan du klikke ind på dem.